Indonesië Bali Jimbaran hotels

Puri Bambu Hotel is de ideale plek voor een heerlijk ontspannen strandvakantie. Het hotel is gelegen in een traditioneel en rustig dorp en het strand vind je op loopafstand. Je kunt heerlijk relaxen tijdens een massage of schoonheidsbehandeling of op een ligbedje bij het zwembad.




Wil je in het hart van Jimbaran verblijven? Boek dan het moderne Jimbaran Bay Beach Resort & Spa. Dit heerlijke resort biedt alles voor een ontspannen vakantie, zoals comfortabele kamers, een rooftop bar met prachtig uitzicht en smakelijke gerechten in het restaurant.




Het heerlijke 4-sterren Keraton Jimbaran Beach Resort heeft een ideale ligging. Direct aan het strand van Jimbaran en omgeven door prachtige tuinen. Je kunt hier in alle rust genieten van de zon bij het zwembad, heerlijke maaltijden, de ruime, comfortabele kamers en geweldige zonsondergangen.




Het nieuwe en luxe Movenpick Resort & Spa Jimbaran ligt in het hart van Jimbaran en vlak bij het strand, Jimbaran Beach. Dit spectaculaire resort biedt uitstekende service, ruime kamers, een prachtig zwembad, heerlijk eten en leuke activiteiten voor de kinderen.




Le Meridien Bali Jimbaran, op steenworp afstand van het strand van Jimbaran en op loopafstand van vele (vis)restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Ongeveer 10km van de luchthaven van Denpasar.




Intercontinental Bali Resort genesteld in een tropische tuin en direct aan een van Bali's mooiste stranden, ' Jimbaran Beach '. De Transfer tijd vanaf de luchthaven van Denpasar is ongeveer 15 minuten.



Op-en-top tropisch & een weelde van luxe; dat is Lumbini Luxury Villas & Spa op Bali in het kort. Je verblijft in een luxe villa mét privézwembad en ook nog eens op loopafstand van het strand. Dankzij de restaurants, bars en wellness mogelijkheden is alles binnen handbereik voor een droomvakantie.



Banyan Tree Ungasan, rustig, idyllisch, aan zee. Hotelcomplex: extravagant, ideaal voor koppels, in karakteristieke stijl, luxueus, modern, smaakvol, stijlvol.



Vanuit het luxueuze Radisson Blu Bali Uluwata kijk je uit over zee. En dat is niet het enige pluspunt van dit vijf sterren hotel op Bali! Je kunt er óók rekenen op meerdere restaurants, diverse bars voor tropische cocktails, een riant zwembad en een fitness- en wellnesscentrum.




De geur van net geplukte groenten en fruit, kruiden en specerijen en kraakverse vis en zeevruchten. Al vroeg in de ochtend worden uw zintuigen geprikkeld tijdens een verblijf in de luxe badplaats Jimbaran. De lokale Kedonganan gemeenschap is op de dagelijkse ochtendmarkt ‘Pasar Ikan Tradisional Kedonganan’ al voor dag en dauw druk in de weer om bewoners, restaurants en hotels te voorzien van de meest verse ingrediënten. Zo bent u hier na een dagje ontspannen verzekerd van de lekkerste Balinese gerechten. Dit van oorsprong vissersdorp is in de afgelopen tientallen jaren uitgegroeid tot een luxe vakantieoord. U vindt hier vooral 5-sterrenaccommodaties waar kwaliteit een vanzelfsprekendheid is. Door de relaxte sfeer is de badplaats een perfect maar rustiger alternatief voor de populaire plaatsen Kuta en Seminyak. Een vakantie in Jimbaran biedt u de perfecte mix van luxe, ontspanning, culinair genieten en Balinese gastvrijheid, cultuur en traditie.

Viert u vakantie in Jimbaran? Dan is het fijne, witte zandstrand een belangrijk onderdeel van uw verblijf. Het staat bekend als één van de aantrekkelijkste stranden van Bali en dankzij de kalme golfslag is dit stukje zee zeer geschikt en veilig om in te zwemmen. Vanaf het strand heeft u goed zicht op talloze kleurrijke bootjes die hun verse vangst uitladen om vervolgens op de Jimbaran Fish Market verkocht te worden. ’s Avonds schuift u aan bij één van de vele restaurants waar u in kaarslicht van de lekkerste gegrilde zeevruchten als krab, kreeften en gamba’s geniet. Veel toeristen kiezen voor een restaurant aan de noord- of zuidkant van de baai, maar misschien vindt u het juist leuk om in het centrum tussen de ‘locals’ te dineren? Om uw vakantiegevoel compleet te maken biedt Jimbaran u de meest fantastische zonsondergangen.

Het tropische klimaat van Jimbaran kenmerkt zich door een droog- en regenseizoen. Gemiddeld ligt de temperatuur het hele jaar door rond de 30 graden. Ook in de regentijd is de badplaats zeer geschikt voor een zon-, zee- en strandvakantie, want na korte regenbuien, schijnt de zon meestal weer volop.


De gunstige ligging op het zuidelijke schiereiland Bukit, vlak bij Kuta, maakt het makkelijk om een avond uit te gaan in het bruisende nachtleven van deze gezellig badplaats. Jimbaran heeft zelf, op de high-end Rockbar, nagenoeg geen uitgaansleven. Een dagje shoppen behoort ook zeker tot de mogelijkheden. De badplaats beschikt naast toeristenwinkeltjes, ook over een aantal luxere winkels. De bedrijvigheid en sfeer van de dagelijkse vismarkt moet u zeker eens meegemaakt hebben. Meer van de lokale sfeer proeft u wanneer u een wandeling maakt door de smalle straatjes van het dorp. Op zo’n 13 kilometer afstand ligt de Uluwatu Tempel, waar ook de traditionele Kecakdanks te zien is. Echte zon-, zee- en strandliefhebbers die van afwisseling houden kunnen ook op andere leuke stranden; Pantai Muaya, Balangan Beach of Pentai Tegal Wangi terecht.

U heeft reeds een vlucht geboekt, maar bent nog steeds op zoek naar een leuke accommodatie, kijk dan een hier.
Booking.com