Brazilië Natal hotels

Marinas Hotel is gelegen in het rustige Tibau do Sul. Het hotel ligt direct aan de lagune en op ca. 100 meter van het strand. Door deze ligging heb je vanuit de accommodatie een adembenemend uitzicht over de oceaan en geniet je elke dag weer van een prachtige roodoranje gekleurde zonsondergang.





De Pousada Coco Fresco is rustig gelegen in het kustplaatsje Pipa. Binnen slechts 300 meter sta je midden in het centrum en rondom de accommodatie kom je al winkels, restaurants en bars tegen. Vanaf de Pousada Coco Fresco is het 500 meter naar het zandstrand Praia da Pipa. De bekende stranden Praia do Amor (1,1 kilometer) en Praia do Madeiro (3,4 kilometer) ..




Hotel Da Pipa is gelegen op een klif, aan het Praia do Amor zandstrand (te bereiken via een trap) en het gezellige centrum van Pipa ligt op ongeveer 1 kilometer. Op loopafstand vind je diverse winkels, restaurants en bars. In de omgeving vind je een bushalte. Pipa is populair bij de Brazilianen, zij komen hier naartoe om te genieten van zon, zee, strand en het bruisende nachtleven...




Het gezellige familiehotel Serhs Natal Grand Hotel ligt in Via Costeira. Via Costeira is een rustig duingebied met hotels. Voor activiteiten, winkels en bars ga je naar Ponta Negra. Het Ponta Negra strand en het centrum van Ponta Negra liggen op circa 2 kilometer. Er is een bushalte op ongeveer 200 meter. Vanuit Serhs Natal Grand Hotel zie je de beroemde, hoge zandduin Morro do Careca.




Aram Ponta Negra is een kleinschalig 3-sterrenhotel vlak bij het populaire strand Praia de Ponta Negra. De boulevard langs het strand nodigt uit tot flaneren en winkeltjes, restaurants en bars dragen bij aan de gezellige vakantiesfeer. Het zwembadgedeelte met buitenzwembad en apart kinderbad, het restaurant en de comfortabele kamers van Aram Ponta Negra maken je verblijf hier compleet.




Pousada Arriba is een gezellige accommodatie, gelegen op een heuvel in Pipa. Op loopafstand vind je het centrum van deze bruisende badplaats, voorzien van o.a. winkels, restaurants, gezellige barretjes en het winkelcentrum Praça do Pescador. Op ca. 300 meter afstand van Pousada Arriba tref je het zandstrand van Pipa.




Gelegen op een heuvel, op korte loopafstand (300 meter) van het zandstrand en nabij het centrum van Pipa ligt de gezellige Pousada Thalassa. Een centrale, maar rustige ligging. In de omgeving vind je al diverse winkels, restaurants en leuke bars.




Waan je in een tropisch paradijsje in Pipa Park, een zeer mooi gelegen appartementencomplex, nabij de hoofdstraat van het relaxte hippiedorpje Pipa. De sfeervolle tegen een heuvel gebouwde appartementen worden omgeven door een weelderige tuin. Geniet van de relaxte sfeer en het verblijf in een van de ruime appartementen.




Aquaria Natal Hotel, je vindt het Ponta Negra zandstrand tegenover het hotel, aan de overkant van de boulevard. Hier tref je ook de wereldberoemde zandduin Morro do Careca (ca. 600 meter van het hotel). Op loopafstand (ca. 200 meter) bevinden zich de restaurantjes, winkeltjes en barretjes. Het centrum van Natal ligt op 15 kilometer afstand.




Op de grens van de bekende toeristische regio’s Ponta Negra en Via Costeira vind je het veelzijdige Aram Natal Mar Hotel. Het hotel is direct gelegen aan het openbare zandstrand Praia de Ponta Negra, welke je gemakkelijk bereikt via een trap. Op slechts 5 minuutjes lopen tref je de gezellige boulevard van Ponta Negra, voorzien van typisch Braziliaanse barraca’s. Het bruisende centrum van Natal vind je op ca. 8 kilometer.





Pipa Lagoa ligt aan een lagune en op ca. 1 km van het strand. Tibau do Sul met winkels, restaurants en bars vind je op ca. 600 meter. Het centrum van Pipa ligt op circa 10 kilometer en is makkelijk bereikbaar per taxi of lokale bus.




Morada dos Ventos is gebouwd op een heuvel, net buiten het centrum (ca. 900 meter) van het gemoedelijke en relaxte dorp Pipa. In Pipa vind je verschillende winkels, barretjes en het prachtige zandstrand ‘Pipa Beach’ welke je gemakkelijk kunt bereiken via een trap. Naast het restaurant in de pousada zelf, vind je op loopafstand een Italiaans restaurant en diverse eetgelegenheden in het centrum van Pipa.




Best Western Premier Majestic ligt in het hart van het gezellige Ponta Negra en op ongeveer 200 meter van het openbare strand. Op loopafstand vind je restaurants, bars, winkels en een bushalte. Het levendige centrum van Natal ligt op circa 13 kilometer.





Welkom in het grootste land van Zuid-Amerika: Federale Republiek Brazilië! Afgekort en beter bekend als Brazilië. Exotisch, tropisch en met hoge temperaturen; het is er namelijk met ongeveer 28 graden altijd lekker warm in de Nederlandse winters. Ook is de bevolking zeer vriendelijk en gastvrij en de prachtige en zeer diverse natuurgebieden maken dit land tot een mooie vakantiebestemming. En wat denk je van de heerlijke Braziliaanse keuken? Uit eten gaan of ergens een drankje drinken is op veel plekken zelfs zeer voordelig. Verlang jij naar een vakantie met wuivende palmbomen, prachtige zandstranden, heerlijke culinaire hoogstandjes en heel veel cultuur? Dat kan! 

Met een oppervlakte van 8,5 miljoen vierkante kilometer is Brazilië 240 keer zo groot als Nederland en heeft daarmee een groter oppervlakte dan heel Europa! Niet gek dus dat hier voor jong én oud, heel veel te zien, doen en beleven is. Van prachtige goudgele stranden tot ongerepte natuurgebieden en van swingende evenementen met heerlijke versnaperingen tot unieke Capoeira-demonstraties… Brazilië biedt het je allemaal!

Ben je op zoek naar een zonzekere en warme bestemming? Dan is Brazilië met jaarrond temperaturen rond de 30 graden en gemiddeld 8 zonuren per dag een uitstekende keuze! In Brazilië heersen, door de grootte van het land, meerdere tropische en subtropische klimaten. Het grootste deel van dit fascinerende land is gelegen onder de evenaar. De seizoenen zijn dus tegenovergesteld aan die van Nederland: in de zomer is het ‘winter’ met een gemiddelde temperatuur van 25 graden en tijdens onze wintermaanden is het met gemiddeld 30 graden prima weer om een plekje te zoeken op een van de aangename Braziliaanse stranden. Wel regent het in Brazilië zeer regelmatig: in het Amazone gebied kan de neerslag oplopen tot wel 4000 millimeter per jaar! Door de verschillende klimaten is er niet echt spraken van een specifiek regenseizoen, maar de droogste periode is van september tot januari.


Denk je aan Brazilië, dan denk je aan carnaval! Brazilianen vieren dit feest groots: praalwagens, swingende sambascholen, vrolijke muziek en gekleurde outfits sieren 4 dagen per jaar de straten van vele steden en dorpen. ’s Werelds bekendste carnavalsviering en een waar spektakel vindt je natuurlijk in Rio de Janeiro met jaarlijks duizenden bezoekers en gemiddeld 2 miljoen dansers die deelnemen aan de parade. Een groot feest! Echter, dit is niet de grootste carnavalsviering binnen Brazilië. De Samba en Capoeiradans vinden hun oorsprong in de stad Salvador de Bahia, waar dit Rooms-katholieke volksfeest dus nog groter gevierd wordt dan waar dan ook. Met 2 miljoen bezoekers staat het carnaval in Salvador de Bahia, in het Guinness Book of Records, omschreven als het grootste straatfeest ter wereld! Maar ook natuurliefhebbers zijn in Brazilië aan het juiste adres. Dit land is door zijn omvang voorzien van diverse ongerepte natuurgebieden met elk hun eigen schoonheid. Wat dacht je van de tropische kuststrook Via Costeira met brede, goudgele zandstranden waar je heerlijk kunt genieten van de Braziliaanse zon, de verkoelende zee en het prachtige strand? Of ga op zoek naar tropische planten en bloemen in het grootste regenwoud op aarde, de Amazone, die voor 60% in Brazilië ligt. Daarnaast kan je een kijkje nemen in de Sertão: een droog en woestijnachtig gebied ontstaan door de suikerrietplantages die in het verleden de grond hebben uitgeput. Je hoort het al: geen gebrek aan natuur in het adembenemende Brazilië! Brazilië leent zich tot slot ook nog perfect voor het uitoefenen van verschillende watersporten. Aan de ruim 8000 kilometer lange kust kan je je kostelijk vermaken met o.a. surfen en kiten. Ook voor snorkelen en duiken zit je in Brazilië goed. Met prachtige koraalriffen en tropische vissen kijk je je ogen uit in deze adembenemende onderwaterwereld. Blijf je liever op het droge? Breng dan een bezoek aan het strand van Ponta Negra, het bekendste strand van Brazilië met een bijzondere, hoge zandduin!

Heeft al een vlucht geboekt, maar bent u op zoek naar een leuk hotel, appartement of posada, kijk dan eens hier.
Booking.com