Nederlandse Antillen prima vakantie in de Caribbean 2022

De Nederlandse Antillen, Aruba, Curaçao, Bonaire, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, zijn een prima vakantie bestemming in de Caribean. Het grote voordeel ver van huis en toch een beetje thuis, immers u kunt gewoon Nederlands praten. De toeristische infrastructuur op de eilanden is over het algemeen goed.
Afhankelijk van het eiland krijgen golfers, zeilers, surfers, kitesurfers, duikers, wandelaars en vissers altijd waar voor hun geld. Aruba is het kleinste en meest westelijke eiland van de Antillen. Op Aruba kunt u wandelen en fietsen, maar ook tennis, golf, zeilen, surfen en duiken zijn populaire bezigheden op het eiland.
Curaçao maakt indruk met het  St. Christoffel Nationale Park, de grotten van Hato, of het zeeaquarium bij Bapor Kibra. Curaçao is met een lengte van 64 km lengte het grootste eiland van de Nederlandse Antillen.
Bonaire met het Bonaire Marine Park wordt vaak bezocht door duikers en snorkelaars. Sint Maarten is een eiland ideaal om te waterskiën, te zeilen en te duiken. Waterfietsen, Big Game Fishing en paardrijden behoren ook tot de mogelijkheden. Veel goede hotels zijn uitgerust met tennisbanen.  Een dierentuin, botanische tuin en een casino zorgen voor afwisseling.
De twee eilanden Sint Eustatius en Saba zijn meer voor rustzoekers. Wandelaars voelen zich hier thuis en de vele duiklocaties trekken toeristen uit de hele wereld. Vanwege de gevaarlijke stromingen zijn de eilanden minder geschikt om te zwemmen.
Booking.com