Blue Lagoon en raften in Port Antonio Jamaica

Rond Port Antonio in Jamaica ontvouwt zich het oorspronkelijke landschap van het Caribisch gebied. Op een vlot de stroomversnellingen van de Rio Grande trotseren is een unieke ervaring. Errol Flynn had zich in 1946 gevestigd in Port Antonio en hij wordt beschouwd als de uitvinder van de rafting trips, die nu tot de belangrijkste toeristische attracties van Jamaica behoren. Flynn kocht in de jaren '50 een eiland dat voor de kust van Port Antonio ligt. Hij vierde daar zijn beroemde Hollywood feesten.
Tegenwoordig kunt het betoverende eiland bezoeken per boot, u kunt het voormalige huis van Errol Flynn alleen nog bekijken als een ruïne.
Romantici beweren dat de Blue Lagoon in Port Antonio de diepste lagune in de wereld zou zijn. Volgens schatting ongeveer 60 meter diep en vandaar zo intens blauw. De Blue Lagoon is ideaal om te snorkelen of een tocht te maken met een boot met glazen bodem. De Grotten van Nonsuch liggen boven de zeespiegel en kunnen ook tijdens een bootstocht bezichtigd worden. Iets afgelegen, maar ook uitermate bezienswaardig de watervallen genaamd Reach Falls. Tot de droom stranden van Jamaica behoren Frenchman's Cove, een kleine romantische baai, die wordt begrensd door rotsen.
Begin 2001 besloot de regering om de jachthaven van Port Antonio, opnieuw aan te leggen, dit duurde tot medio 2012. Het vliegveld van Port Antonio werd uitgebreid, om de reis van Montego Bay of Kingston te verkorten. De uitbreiding van de haven en het vliegveld van Port Antonio draagt bij tot de wens van veel Jamaica bezoekers, die hun paradijs sneller over land of over zee willen bereiken.
Een uitzonderlijke ervaring in de natuur zijn o.a. de wandelingen, georganiseerd door Valley Hikes. Deze organisatie biedt wandeltochten aan gebaseerd op speciale thema's, maar ook raften en paardrijden in de vallei van de Rio Grande behoren tot de mogelijkheden.
Op de meest westelijke punt van Jamaica ligt Negril. Negril is beroemd vanwege zijn sneeuwwitte zandstranden en het aquamarijn gekleurde water. In Rick's Cafe gebouwd op de rotsen en met uitzicht op de zee, kunt u met een cocktail in de hand genieten van een prachtige zonsondergang.
Booking.com