Kaaiman eilanden vakantie individueel en veelzijdig

De Kaaiman eilanden zijn drie eilanden in het Caribisch gebied. Ze bevinden zich op ongeveer 350 kilometer ten zuiden van Cuba. Het grootste eiland is Grand Cayman, waar de hoofdstad George Town ligt.
Hier woont de meerderheid van de bevolking, terwijl de kleinere eilanden, Little Cayman en Cayman Brac duidelijk minder zijn bewoond.
De meeste vakantiegangers komen naar Grand Cayman, hier vindt u ook de meeste hotels, restaurants, winkels en andere toeristische attracties. De Kaaiman eilanden zijn een belastingparadijs, dat is ook de reden waarom een groot aantal banken zich hebben gevestigd op het eiland. Belasting vrij inkopen doen is een geliefde bezigheid van veel toeristen.
De Kaaiman eilanden worden gedomineerd door witte zandstranden, koraalriffen en tropische landschappen, tezamen zorgen ze voor de perfecte vakantie in de Cariben. Dit alles kunt u proeven en opsnuiven tijdens een wandeling over de Seven Mile Beach in George Town, haar schoonheid en de heerlijke temperaturen van zo'n 30 graden zorgen voor een fantastische beleving. In het water wacht tussen koraalriffen  een fascinerende wereld voor duikers en snorkelaars. In het algemeen kunt u erg goed duiken op de Kaaiman eilanden, voor de kust van Cayman Brac liggen twee scheepswrakken. In het noorden van Grand Cayman kunt u zelfs duiken met tamme pijlstaartroggen.  De unieke ervaring wordt enigszins ontsierd, tegenwoordig zijn er meer duikers dan pijlstaartroggen. Een andere bestemming voor toeristen is het kleine stadje Hell, waar bizarre kalksteenformaties bijdragen aan de naam van de plaats.  Little Cayman en Cayman Brac zijn rustige en meer afgelegen eilanden, ze worden vaak bezocht door de Caribbean kenner.
Booking.com