Tunesië Sousse hotels

Riadh Palms is een goed 4-sterren All Inclusive resort met een uitstekende ligging in het centrum van Sousse. Je loopt de deur uit en staat gelijk in een gezellige en drukke omgeving. Wil je lekker uitrusten? Het prachtige zandstrand biedt deze mogelijk. Geniet van je vakantie!







Het schitterende hotel Cesar Palace is heerlijk gelegen in het stadscentrum van Sousse en vlak bij het zandstrand. Met een eigen casino is Cesar Palace het ideale hotel voor stellen en singles die een strandvakantie willen. Bovendien ligt het hotel niet ver van het populaire plaatsje Port El Kantaoui waar je een keur aan restaurants, winkelcentra en uitgaansgelegenheden vindt.





Royal Jinene Sousse is een mooi 4-sterren hotel met ruime, comfortabele kamers en vele faciliteiten en activiteiten. Het hotel is van alle gemakken voorzien, zodat u in alle rust kunt genieten van een ontspannen en onvergetelijke vakantie in Tunesië!




Je zoekt een goed hotel op een prachtlocatie met een uitstekend restaurant. Je wilt bovendien echt samen zijn, dus liefst een hotel waar je geen kinderen tegenkomt. Kies dan één van onze  SENSIMAR hotels. Je beleeft een heerlijke ontspannen vakantie. Bij  SENSIMAR Scheherazade hoor je geen getrippel van kindervoetjes op de gang.





Een heerlijk ontspannen vakantie begint bij dit prachtige 5-sterren resort, Jaz Tour Khalef. Vanuit je hotel stap je zo het zandstrand op. Luxe all-inclusive genieten, dat is wat Jaz hotels inhoudt. Neem een frisse duik in het zeewater-zwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Liever even relaxen?





Als je op zoek bent naar 5-sterren luxe, dan zit je bij The Pearl Resort & Spa helemaal goed. De inrichting is trendy en de kamers stralen een en al comfort uit. Wordt het relaxen bij het zwembad, een verfrissend drankje in de bar.





Het gezellige Marhaba Salem ligt direct aan een mooi fijn zandstrand en beschikt over uitgebreide faciliteiten. Sla een balletje op de tennisbaan of doe mee aan een potje beachvolleybal.





In luxe genieten van de zonovergoten & culturele Tunesische badplaats Sousse? Verblijf dan in het vijfsterren Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse. Het hotel ligt niet alleen direct aan het strand, maar beschikt ook nog eens over een handjevol restaurants, een prachtig zwembadcomplex en een breed aanbod aan sport- en ontspanningsfaciliteiten.







Relaxen en slapen in een all inclusive hotel direct aan het goudgele zandstrand van Sousse. Ontdek wat een verblijf in hotel Marhaba Beach met je doet. Marhaba Beach scoort hoge punten als het om de ligging gaat.




Ben je op zoek naar een hotel in een levendige badplaats in Tunesië? Tej Marhaba Hotel & Appartementen in Sousse beschikt over een zwembad, tennisbaan en de mogelijkheid om all inclusive te verblijven. Het driesterren hotel ligt ook nog eens vlakbij het strand!






Aan de oostkust van Tunesië ligt het bekende vakantieoord Sousse met een oud stadscentrum waar u een prachtige medina treft met eeuwenoude vestingwerken. Binnen de stadsmuren vindt u 3000 jaar geschiedenis met goed bewaarde monumenten. Niet voor niets is de historische medina door Unesco op de werelderfgoedlijst geplaatst. Het stadsbeeld wordt verder bepaald door theehuizen, bars, restaurants en kleurrijke winkels. Sousse is niet alleen de ideale bestemming om iets van de Arabische cultuur op te snuiven. De badplaats is met haar mooie witte zandstranden ook ideaal voor een perfecte, ontspannen zonvakantie.

Dwaal op uw gemak door de souks op zoek naar een leuk souvenir. U vindt vast wel iets van uw gading uit het rijke aanbod van leder-, tapijt- en keramiekproducten. Of bezoek een traditioneel badhuis en kom helemaal tot rust tijdens een ontspannende massage. Vanaf de ruim 30 meter hoge Khalef Al Fata toren heeft u een schitterend uitzicht over de stad en de omgeving. Ook de moskee uit de 9e eeuw en de islamitische kloosterburcht Ribat zijn het bekijken waard. Vakantie Sousse: genieten in optima forma!

Sousse kent een mediterraan klimaat met droge warme zomers en zachte aangename winters. In de zomer kan het kwik boven de 30 graden uitkomen. Gelukkig zorgt de zeewind voor wat verkoeling. De temperaturen zijn vooral in het voor- en najaar aangenaam. 

Geniet van een zonovergoten vakantie aan de langzaam in zee aflopende zandstranden van Sousse. Het Boujaafar-strand strekt zich uit achter de boulevard en is prima geschikt voor gezinnen met kinderen. Hier kunt u naar hartenlust één van de vele aangeboden watersporten beoefenen.





Booking.com