Vakantie Gambia tropische stranden

De altijd stralende zon, kleurrijke bevolking en het exotische natuurschoon maken van Gambia een geweldige vakantiebestemming. Gambia staat beter bekend als ‘the Smiling Coast of Africa’. En dat is niet zonder reden! Ontdek zelf de tropische stranden, oprechte gastvrijheid en de culturele pracht van Afrika en boek nu uw vakantie Gambia bij Corendon!

Goedkope vakantie Gambia
Hoewel Gambia het kleinste land van Afrika is, heeft het een grootse natuurlijke schoonheid. De 70 kilometer lange kustlijn met hagelwitte zandstranden is alleen al een goede reden om voor een vakantie Gambia te kiezen. Heerlijk zonnen op het strand, relaxen met een cocktail in uw hand… Maar Gambia biedt veel meer dan zon, zee en strand. Trek ook het binnenland in en bewonder de uitgestrekte mangrovebossen waar onder andere meer dan 450 verschillende soorten vogels leven.

Gambia vakantie informatie
Weer Gambia
Gambia is een tropisch vakantieparadijs met warm zeewater, wuivende palmbomen en ruim 7 tot 8 uur zon per dag. Van november tot en met mei kunt u tijdens een vakantie Gambia genieten van een gemiddelde temperatuur van 21 tot 27 graden. En de zon, die schijnt het hele jaar door! Het is dan ook niet zo vreemd dat Gambia een geliefde winterzon bestemming is. Bekijk onze uitgebreide informatie over het klimaat van Gambia.

Gambia bezienswaardigheden
Varen over ‘The Gambia’
De belangrijkste toeristische attractie van Gambia is de gelijknamige rivier ‘The Gambia’. Deze rivier is de levensader van Gambia en stroomt over de volledige lengte van het land. Het is een absolute must om een boottocht te maken tijdens uw vakantie Gambia. Het water wordt omzoomd door de groene jungle, waar u vogels en misschien zelfs ook nijlpaarden of krokodillen kunt spotten.

Afdingen op de markt in Banjul
Wilt u het echte Gambiaanse leven proeven? Doe dan uw boodschappen op de markt! Struin door smalle straatjes met zelfgemaakte kraampjes en tik bijzondere souvenirs op de kop. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop: etenswaren, kleding, witgoed… Aanraders om te bezoeken tijdens uw vakantie Gambia zijn de Albert Market in Banjul of de Serrekunda Market in Serrekunda.

Hotels en Appartementen in Gambia
Corendon heeft een gevarieerd aanbod aan appartementen en hotels in Gambia. Corendon heeft alle accommodaties met grote zorg geselecteerd om uw vakantie Gambia zo aangenaam mogelijk te maken. Bij de selectie van de accommodaties wordt onder andere gelet op de ligging t.o.v. stranden, eetgelegenheden en eventuele stadscentra.

U vliegt met Corendon vanaf Schiphol Airport en Maastricht Aachen Airport.
Booking.com